Yentl Westerbaan

Ik ben de oprichter van Gezonder-Nederland

Waarom doe ik wat ik doe? In deze video en blog probeer ik mijn drijfveren kenbaar te maken waarom ik een ondernemende leefstijladviseur ben.

Even terug naar een aantal jaren geleden. Ik was 16 jaar toen ik naar het CIOS in Heerenveen ging met als doel: fitnessinstructeur worden. Door mijn studierichting werd ik werkzaam in de fitnessbranche. Een branche met een diversiteit aan werkzaamheden wat mij erg aantrok. Het ene moment hielp ik iemand met een trainingsschema, het andere moment was ik een lid aan het motiveren in mijn steples. Heerlijk!

 

Maar ik miste iets..

Na een tijdje werkzaam te zijn kwam ik er achter dat ik iets miste. Ook al waren mijn trainingen die ik verzorgde goed, de echte struggel kwam als de mensen thuis waren. Wat aten ze? Wat zorgde ervoor dat ze voor dat product kozen?

Ik wilde een totaal plaatje kunnen aanbieden. Ik wilde informatie kunnen verschaffen over voeding, beweging, gedrag én ontspanning. En zo werd mijn vervolg opleiding gekozen: Sportgezondheid en Management aan de Hanzehogeschool.

Dankzij deze opleiding heb ik meer kennis gekregen over de bovenstaande onderwerpen. Deze informatie en informatie die ik ontvang dankzij bijscholing, koppel ik terug naar mijn klanten.

Wil jij advies over je leefstijl? Bij mij staat gezond zijn voorop en ik hou totaal niet van de ‘je moet zo slank mogelijk zijn’-mentaliteit. Ik help mensen hun doelstelling te behalen. Ik verbied niks, maar ik zoek samen met jou naar een gulden middenweg waarin jij kan genieten én je doel kan behalen.

Als jij gelukkig bent met je gezonde lijf, dan ben ik gelukkig! Dit is waar ik gelukkig van word!

Liefs, Yentl ♥

 

 

5 reacties

  1. 2 jaar geleden was ik de laatste keer op je website. Het is nu 2016 en het ziet er fantastisch uit Yentl…….TOP!!!!
    Groepjes Bettina

  2. Pingback: Slaap je slank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge