Wij zijn goedkoop – dus slecht?

Wij zijn goedkoop – dus slecht?

Zoals je wellicht voorbij hebt zien komen, zijn onze basic programma’s niet bepaald duur. Dat klopt helemaal. En goedkoop is vaak duurkoop, dus waarschijnlijk is het niet heel waardevol om te volgen, zul je misschien denken.

Graag vertel ik jou waarom ons basic programma zo goedkoop is.

Het is inmiddels tien jaar geleden dat ik begon te werken in de sportbranche. Ik vond het dankbaar werk om mensen te kunnen helpen met hun gewenste doelstelling. Dit heb ik de afgelopen tien jaar in verschillende settingen proberen te doen. Nu probeer ik dat te doen met mijn eigen bedrijf en met de diensten die ik lever.​

De afgelopen jaren had ik meerdere malen contact met mensen die graag mijn hulp wilden, maar het niet konden betalen. Omdat mijn wens om te helpen zo groot was – en mijn zakelijk inzicht nog minimaal – besloot ik af en toe om mensen kosteloos te helpen. Ik spendeerde er best veel tijd aan, maar toch: ik deed iets goeds want ik hielp iemand.

Toen mijn diensten in november 2016 over de kop gingen en ik het lef had om volledig van mijn onderneming te gaan leven, besloot ik wel dat ik niet meer kosteloos werk kon leveren. Maar ik wilde beschikbaar zijn voor iedereen, ongeacht de grootte van hun portemonnee. Er moest dus iets komen waar ik niet te veel tijd aan kwijt zou zijn, waardoor het betaalbaar zou zijn voor velen. Ik ben nog steeds werkzaam in de maatschappelijke hoek om te helpen. Daar word ik gelukkig van.

En zo kwam ik op het idee voor het basic programma. Je krijgt dagelijks stimulans via een gezondheidsles, een opdracht of via de actieve community (84% van de deelnemers vindt de community een toegevoegde waarde).

En mocht je denken dat je geen grote stappen maakt met dit programma, dan heb je het mis. Geesje is binnen drie maanden 10,8 kg kwijt en Gaby 9,2 kg. Dat zijn echte succesverhalen.

Voor plannen op maat bieden wij de premium en exclusive programma’s aan. Hierin ontvang je naast groepscoaching ook persoonlijke coaching, afgestemd op jouw lichaam en leven.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge