Wat doet sporten voor mij?

Wat doet sporten voor mij? Voor mij is sporten een stuk van mijn leven. Klinkt heel diep, maar dat is het misschien ook wel. De afgelopen weken heb ik minder voor mezelf getraind, of eigenlijk moet ik zeggen: kunnen trainen. Doordat veel lieve collega’s op vakantie gingen, heb ik meer lessen gegeven. Daardoor lukte het gewoon niet om zelf ook nog te trainen. Ondanks het feit dat ik wel genoeg beweging had, zat ik minder lekker in mijn vel. Ik vroeg mezelf daardoor af: wat doet sporten voor mij?


Nou daar ben ik achter: het zorgt voor een heel groot stuk ontspanning! Lesgeven is ook sporten, maar dat is werk en dus niet 100% ontspanning.
Als startende ondernemer ben ik hard bezig om aan de weg te timmeren. Dit betekent soms lange dagen, veel denkwerk en veel uitzoeken. Daarnaast werk ik nog bij een werkgever. Samen zorgt dit voor lange werkdagen. Het trainen tussen de verschillende jobs door, is zo verschrikkelijk ontspannend. Dan denk ik niet aan het werk, dan denk ik aan niets. Ja, aan de pijn die ik op dat moment lijd ;). Omdat ik altijd structureel aan het trainen was, merkte ik eigenlijk niet dat het trainen mijn geluksmomentje van de dag was.
Ik heb inmiddels de draad weer opgepakt. En man, wat voelt dat lekker! Op naar meer ontspanning en een beter fysiek!

Liefs, Yentl♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge