Uitgeschreven voedingsschema’s

Persoonlijk voedingsschemaGoed nieuws! Gezonder-Nederland gaat weer werken met uitgeschreven voedingsschema’s ! In het verleden bood ik deze dienst al eens aan, maar met de introductie van onze nieuwe programma’s heb ik dat er tijdelijk uitgehaald.

Niks is kant-en-klaar!

Mijn nekharen gaan altijd recht overeind staan, wanneer ik op social media de weekmenu’s voorbij zie komen. Een voedingspatroon is niet voor iedereen hetzelfde en dat kan je dus NIET in een kant-en-klaar schema gaan verkopen. Natuurlijk is het lekker makkelijk om één keer iets opstellen en het vervolgens 100 keer verkopen, maar bij Gezonder-Nederland weten we dat iedereen anders is en andere behoeften heeft. Daarom werken wij met op maat gemaakt advies.

Persoonlijke voedingsschema'sHoe werkt het?

Je hoeft niet per se een coachingprogramma bij ons te volgen om gebruik te kunnen maken van de voedingsschema’s. Nadat wij de gegevens hebben ontvangen over jou als persoon die essentieel zijn om een goed advies te kunnen geven, stellen wij een schema voor je op. Je ontvangt niet in één keer twaalf weken aan schema’s, maar in de vorm van drie x vier weken. Waarom we dit doen? Omdat in vier weken tijd onder andere je gewicht of je beweegpatroon veranderd kan zijn, wat invloed heeft op de energiebehoefte (de hoeveelheid kcal die jij nodig hebt om je doel te bereiken). Je ontvangt een uitgeschreven voedingsschema met recepten en boodschappenlijstjes. Na een korte evaluatie stellen wij een nieuw voedingsschema voor je op, zodat je gelijk verder kan.

 

Uitgeschreven voedingsschema i.c.m. een coaching programma

Wanneer je één van onze programma’s volgt, kan je ook gebruik maken van de voedingsschema’s. Het tarief kunnen wij verwerken in de maandelijkse abonnementskosten.

Ons advies

Wanneer jij je gedrag blijvend wilt aanpassen, dan raden wij onze coachingprogramma’s aan. Deze programma’s zijn ontwikkeld om gedragsverandering tot stand te brengen en jou gezonder en gelukkiger in het leven te laten staan.

Wanneer je echter alleen duidelijkheid wilt over hoe en wat je het beste kan eten, dan zullen de voedingsschema’s een hele fijne uitkomst zijn. Ook hierin bereiden we je voor om het na de twaalf weken zelfstandig te kunnen.

Wij hopen zo nog meer mensen te kunnen helpen om gezonder en gelukkiger te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge