Twijfel je over het aanmelden?

Neem gerust contact met me op.

Twijfel je over het aanmelden? Heb je vragen over welk programma het best voor jou zal zijn? Of heb je een andere vraag? Stel hem gerust en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Top 3 meest gehoorde twijfels (en waarom je je toch moet aanmelden!)

  1. Ik wil het nog één keer zelf proberen
  2. Deze maand heb ik het vrij druk dus misschien kan ik beter later beginnen?
  3. Ik wil niet weer op dieet!

Wat krijg je er voor terug?

Sinds januari 2017 is mijn leven veranderd. Toen ben ik begonnen met een programma van Gezonder-Nederland, met als doel om op de trouwerij van mijn dochter ‘strak in pak’ te kunnen verschijnen. En dat is gelukt! Binnen vier maanden was ik al 13,5 kg afgevallen en verscheen ik in mijn nieuwe ‘jasje’ op de trouwerij.Dankzij het programma heb ik geleerd anders te eten. Dit is iets wat nu volledig vanzelf gaat, ik hoef er niet meer bij na te denken, en het is géén dieet!
– Gaby Arends

Binnen drie maanden ben ik al 10.8 kg kwijt, ik voel mij gelukkiger, fitter, en ik maak tijd voor mijzelf, sport 3 keer in de week, pak vaker de fiets en eet gezonder. Met 2 kids en een baan is het veelal druk, en maak je voor jezelf vaak niet de beste keuzes en zocht ik mijn heil in eten. Nu is dat totaal anders!
– Geesje Maarhuis 

Ik heb gekozen voor het programma omdat ik een stok achter de deur nodig ben en tegelijkertijd een rem. Bij mij is het alles of niks en heb in Yentl iemand gevonden die me daarin kan sturen. Het bevalt uitstekend en heb grote stappen gemaakt richting mijn doelen. Ik kan het iedereen aanraden!
– Daniel Kroder

 

Toch nog vragen? Vul het onderstaande formulier in en ik reageer zo spoedig mogelijk !

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

In welk programma ben je geïnteresseerd?

Jouw vraag/opmerking

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

De gegevens die worden gevraagd in dit contactformulier worden verwerkt met als doel u op uw verzoek te benaderen voor het leveren van ondersteuning bij onze diensten. De toestemming tot verwerking kan te allen tijde worden ingetrokken door een mail te sturen naar [email protected]