Thuis fit worden

Thuis fit worden

Niet altijd zin om naar de sportschool te gaan? Geen probleem!

Door de drukte die velen van ons ervaren is het zó fijn als je af en toe ook thuis kunt trainen. Je hoeft dan even niet de deur uit om naar de sportschool te gaan, maar je kan thuis fit worden. Ideaal toch?

Met deze gedachte hebben Yasemin en ik het e-book voor jonge moeders ontwikkeld. Inmiddels gebruiken veel dames dit e-book om te werken aan fittere versie van zichzelf. De warming up is specifiek ontwikkeld voor dames die net bevallen zijn van een kindje, de rest van de trainingen is door iedereen te volgen.

Ik wil je laten zien dat je makkelijk thuis kunt trainen. Natuurlijk kan dat met ons e-book, maar het kan ook met verschillende apps die op de markt zijn verschenen, die jou een diversiteit van trainingen laten ervaren.

Wat je nodig heb:

Op zich kun je thuis met erg weinig materialen fit worden. Maar enkele zaken zijn wel erg prettig om te hebben en niet duur in aanschaf. Wij adviseren:

  • een fitnessmatje
  • een step of een keukentrapje (altijd handig)
  • twee verschillende kettlebels, variërend in gewicht
  • een springtouw
  • een stopwatch

Let op: verwacht niet dat je hier heel gespierd van gaat worden,  maar het helpt je wel degelijk om fitter te worden.

Let op: doe eerst een warming up, zodat je lekker warm en los bent. In de training gaan we werken in twee delen. In de eerste deel van de training werken we met circuittraining en in het tweede deel werken we met supersets.

 

Thuis fit worden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij een echte fitmom worden?

Het Fitmom Lifestyle ebook is ontstaan vanuit een samenwerking van de leefstijladviseur Yentl, Personal trainer Martijn en Yasemin als ervaringsdeskundige. Ons doel is dat jij in je eigen tijd en omgeving de perfecte oefeningen kan doen om de beste versie van jezelf te worden! Gezond en fit zijn. Deze twee elementen komen terug in Fitmom Lifestyle.  Je lekker voelen in een gezond lichaam vinden wij erg belangrijk en daar helpen wij jou graag mee!

 

Wij helpen jou in de komende 13 weken met de eerste stappen richting fitter worden.

Wij bieden handvatten om bewustwording te creëren en om meer te gaan bewegen met het programma. Het programma is niet ontworpen als een ‘quick fix’.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge