RecensiesIK BEN WEER EEN 

ENERGIEKE MAMA! 
DE VOEDINGS-SCHEMA'S ZIJN ERG FIJN EN LEKKER. 

DAARDOOR IS HET GEMAKKELIJK VOL TE HOUDEN. JE CREËERT EEN 

(NIEUWE) GEZONDE LEEFSTIJL DANKZIJ HET PROGRAMMA.

 DE BEGELEIDING VIA DE APP EN DE 

COACHINGSSESSIES ZIJN ERG 

STIMULEREND. IK 

BEN EEN PAAR KILO KWIJT EN IK HEB 

ER BAKKEN ENERGIE VOOR TERUG GEKREGEN! 
DAAR DEED IK HET VOOR! THANKS!


FrancienMIJN DOEL WAS 

AFVALLEN, MAAR OOK OM MET

 “NORMAAL” ETEN MIJN DIABETES ONDER

 CONTROLE TE KRIJGEN. 
IK HEB DIABETES

 TYPE 2, EN SPOOT 3 X PER DAG MAALTIJDINSULINE EN 1 X PER DAG DE LANGWERKENDE INSULINE. IN DE 6 MAANDEN BEN IK BIJNA 10 KG AFGEVALLEN, MAAR WAT VOOR MIJ NOG VEEL

 BELANGRIJKER WAS: MIJN DIABETES IS

 VEEL BETER ONDER CONTROLE. VANAF JANUARI SPUIT IK GEEN MAALTIJDINSULINE MEER EN KAN IK VOLSTAAN MET ALLEEN DE LANGWERKENDE INSULINE. 


HennieIK HEB HET

 VOEDINGS-programma

 GEVOLGD, NIET ZOZEER OMDAT IK WILDE AFVALLEN, MAAR OM MEER ENERGIE TE KRIJGEN. 

IK HEB EEN GROOT GEZIN, EEN DRUKKE BAAN EN IK BEN​

MET EEN

 OPLEIDING BEZIG

IK HEB MIJN DOELSTELLING OM MEER ENERGIE TE

 VERKRIJGEN

 BEHAALD EN DAARNAAST IS MIJN

 CONCENTRATIEVERMOGEN OOK VERBETERD!


Anita

Het persoonlijke voedingsschema doet wat het belooft en Yentl overtreft mijn verwachtingen! Het contact met Yentl heb ik als zeer prettig en persoonlijk ervaren, Yentl neemt goed de tijd voor de intake en reageert helder en snel op mijn e-mails. Al mijn vragen zijn altijd beantwoord en met mijn opmerkingen/ervaringen werd direct wat gedaan en waar mogelijk nog verwerkt. Toen ik even een dipje ervoer heeft Yentl een extra coachingssessie ingepland, helemaal top!

Mijn doel heb ik qua kilo's misschien niet helemaal gehaald, wat zeker niet aan het schema lag! Het schema heb ik als erg lekker, veelzijdig en afwisselend ervaren en was zeker te combineren met mijn drukke studie, werk en sociaal leven. Waar ik nog het meest blij mee ben is dat ik weer dagelijks in de keuken sta en het koken niet meer (oké meestal niet) als "moeten" ervaar. Daarbij heb ik door de volledigheid van de schema's en de uitleg van Yentl ook het gevoel dat ik nu zelfstandig verder kan en niet terugval in mijn oude gewoonte. Mocht dit toch dreigen te gebeuren/gebeuren dan zal ik zeker weer contact opnemen met Yentl.

Berdien


"


Afgelopen september ben ik begonnen met de voedingsschema’s. Ik was niet blij met mijn lichaam als ik keek naar mijn vakantiefoto’s en besloot om er iets aan te veranderen. Na vele pogingen om het zelfstandig te doen, besloot ik om hulp te zoeken bij het afvallen en zo ben ik bij Yentl gekomen. Het sporten is nooit mijn probleem geweest, alleen het eten wel. Op dit moment, begin ik aan mijn elfde week van het voedingsschema en ben ik ondertussen al 7 kilo kwijt. Ik heb besloten om de tweede fase ook te gaan doen, dus ik heb besloten om nogmaals 12 weken het voedingsschema te volgen. Het fijne van dit systeem is dat je veel vrijheid hebt, maar uiteindelijk val ik toch elke keer af. Daarnaast is Yentl fijn als ondersteuning en kan je bij haar altijd terecht om vragen te stellen! Ik vind het oprecht een aanrader!


Loes  

"


Ik ben nu op de helft van de 12 weken persoonlijk voedingsplan. Alvast een beoordeling, omdat ik mij niet kan voorstellen dat ik minder tevreden zal worden dan dat ik nu ben.

Zelf had ik al wel kennis over gezonde voeding … maar het toepassen was moeilijk. Daar had ik meer begeleiding bij nodig. Ik zocht dus praktisch begeleiding op het gebied van het toepassen van een gezonde leefstijl. Zo ben ik bij Yentl terechtgekomen (wie ik al kende van de sportschool).

De voedingsschema’s zijn makkelijk te lezen en toepasbaar. Ook de begeleiding van Yentl is praktisch en fijn. Elke week mail ik haar mijn gewicht, vetpercentage en de vragen. Ik krijg altijd meteen antwoord en een nieuw schema voor de week erop. Zo kan ik mij altijd goed voorbereiden. En wat ik vooral fijn vind … de schema’s zijn persoonlijk op mij afgestemd, maar via een app kan ik zelf aanpassingen doen als ik dat wil. Zo stap voor stap krijg ik een leefstijl die passend is!


Nienke

"


Ik voelde me al een tijdje niet goed in mijn vel zitten.
Was een lekkere eter, en de kilo’s kwamen er ongemerkt aan. Toen ik ongemakken ervoer ben ik naar mijn huisarts gestapt en ik heb gevraagd om een bloedonderzoek.
De uitslag was niet goed, mijn glucose gehalte was aan de hoge kant. Hier moest ik iets aan doen, op de oude voet doorgaan ging niet meer. Afvallen was het advies.  Daarom heb ik contact opgenomen met Yentl omdat haar manier van begeleiden mij wel aansprak. 12 weken lang een voedingsadvies op maat gemaakt voor mij. Ik zit inmiddels in de elfde week en er zijn 7 kilo af. Hier ben ik heel blij mee voel me stukken beter en heb ook meer lol aan het bewegen. Ik eet ook weer veel gezonder. En het allermooiste is: geen honger gevoel. Bij mij stond afvallen altijd gelijk aan “honger lijden” maar dat heb je echt niet met deze schema’s. Eigenlijk val je ongemerkt af. Yentl hartelijk bedankt voor je begeleiding en adviezen.


Mieke 

"

Afgelopen september ben ik begonnen met de voedingsschema’s. Ik sport veel, heb een drukke baan en ben met gezonde voeding bezig. Toch lukte het mij niet om mijn doel te bereiken. Zo kwam ik erachter dat ik te weinig at, wat vooral s’ avonds eetbuien opleverde. De voedingschema’s hebben mij geholpen om voldoende te eten en vooral mijn tussendoortjes te nemen zodat ik geen eetbuien meer heb. Ook heb ik veel meer energie en ging sporten ook beter ( lees zwaarder trainen). Wat goed zichtbaar aan mijn lichaam is. Ik heb mijn doel bereikt! En dat was mijn vetpercentage verlagen. Ook ben ik centimeters en een aantal kilo kwijt. Maar ik heb ook geleerd dat gewicht maar een cijfer is.
Bij de voedingschema’s hoort een app. Super handig zo heb je je schema’s altijd bij de hand. De schema’s zijn erg afwisselend en voor mij ook nieuwe recepten die echt heerlijk waren.
En Yentl is een super fijne coach, je kan altijs bij haar terecht met vragen, is eerlijk, geeft fijne feedback, en motiveert. Ik ben blij dat ik heb gedaan, heb veel geleerd en mijn doelen behaald.. thanx Yentl
Liefs MirandaRenee Onderwater 

Ik vond Yentl een erg fijne coach om mee te werken. Ze is eerlijk, weet waar ze over praat en daagt je uit. Het is erg prettig om maandelijkse coaching te hebben waarin er nieuwe doelen gesteld worden. Uiteindelijk ben ik lichamelijk wat kilo's afgevallen, maar vooral mentaal heb ik een verandering meegemaakt. Dit is echt een lifestyle geworden!

Ik ben al een poos bezig met zo "gezond" mogelijk te leven. Half jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen met Personal training. Dit doen wij 2 a 3 keer in de week. Maar ze zeggen abs are made in the kitchen. Ik wilde nog een stapje verder gaan. Mij helemaal focussen op de bikini body. Via onze personal trainer ben ik bij Yentl terecht gekomen. Nu 6 weken later ben ik 4 kilo afgevallen en ik ben nog nooit zo strak geweest. Ik wou dat ik het eerder had gedaan!

Brigitte
Ondernemer     

Wil jij ook je doel ook behalen?

Ervaar wat 26 weken leefstijl coaching met jou kan doen!

Dorrith

Het is bizar om te ervaren dat je aldoor denkt dat je het niet kan, terwijl je dan toch 4 maanden later 10 kilo afgevallen bent. Dat is volgens mij echt te kracht van een groep; dat je elkaar begrijpt en dat je elkaar niet teleur wil stellen. Terwijl je het ondertussen wel gewoon allemaal zelf doet.


Voordat ik het programma van Gezonder-Nederland ging volgen, had ik mijn twijfels. Ik twijfelde of ik het waardevol voor mij zou zijn, omdat ik geen stok achter de deur nodig heb wat betreft sporten. Ik ga met plezier na de sportschool of lekker buiten hardlopen. Toch ben ik heel blij dat ik me heb aangemeld. Dit programma is namelijk meer dan alleen sporten. We krijgen in de Facebook Live Sessies informatie over bewegen en sporten die ik voorheen niet kende.

Mijn uitdaging zit voornamelijk in het juiste voedingspatroon vinden en vasthouden. Ik heb het premium programma en kan daardoor altijd aankloppen met vragen. Ik vind het fijn dat ik veel waardevolle tips ontvang van de coaches.

Ik raad het programma aan, eigenlijk aan iedereen! De groep is divers: vrouwen, mannen, jong en oud, met een gezin of zonder. We stimuleren elkaar en vullen elkaar aan, daar waar we kunnen. Het is echt voor iedereen toegankelijk en toepasbaar.

Miranda Noordhuis 

Mijn doel die ik wil bereiken met het programma is om mijn vetpercentage onder de 30% te krijgen. Dit is voor mij belangrijk omdat Ik wil mezelf weer prettig wil voelen in mijn eigen lichaam. Fit en energiek zodat ik alles wat ik wil doen ook kan doen.

Wat mij aansprak aan het programma, is dat het niet alleen in gaat op voeding maar het is allesomvattend. Het zet in op een gedragsverandering, zodat het bereikte resultaat blijvend is. Bovendien vind ik het fijn dat het een half jaar duurt. De begeleiding op een langere periode biedt mij de overtuiging dat het ook echt gaat lukken.

Ik vind de opdrachten via de app en de werkboeken erg prettig. Het zet je aan het denken en is soms confronterend. Dat laatste is niet altijd leuk, maar zorgt wel voor de verandering die nodig is.

De community werkt motiverend om te weten dat je niet alleen staat. We delen veel in de groep. De leuke en minder leuke momenten die we allemaal mee maken. Op die manier leren we van elkaar en steunen we elkaar in het proces. De openheid van de deelnemers is groot, dat geeft het gevoel van een warm bad.

Kortom, het programma werkt voor mij heel goed. Het is echter geen quick-fix. Je moet het wel zelf doen en zelf je leven aanpassen. Je krijgt alle tools en steun om je doelen te bereiken. Die werken perfect. Als ik het kan, kan jij het zeker!

Bianca van As 
Fulltime werknemer op het kantoor van een technische groothandel                 

Hoewel Yentl zich met name richt op online coaching, heb ik haar eigenlijk met name benaderd omdat ze in dezelfde mooi(st)e stad als ik woon. Ik wilde graag wat meer uit m'n voeding halen en zien welke invloed wijzigingen in mijn eetpatroon zouden hebben op mijn lichaam. Nou de invloed van Yentl haar adviezen heb ik zeker gemerkt! In 6 weken ben ik ongeveer 3% vet kwijt geraakt. Daarnaast zijn er spieren gegroeid waarvan ik niet eens wist dat ik ze had, waaronder m'n triceps.Yentl heeft geen raar dieet voorgesteld maar heeft tips gegeven waar ik dingen kon aanpassen in mijn normale voedingspatroon. Geen superfoods maar een lekker stamppotje. En ook zeker een cheatday. Doordat we in dezelfde stad woonden hebben we ook samen een uur getraind in de sportschool, wat heel fijn was! Bedankt Yentl, ook voor je mentale steun! Je hebt me letterlijk en figuurlijk een stukje doen groeien!

Annegreeth
                 

Aylin Ak


Ik had de 6 maanden met Yentl als zeer positief ervaren! Het fijne vond ik de skype gesprekken die we samen maandelijks hadden.Daardoor kon ik mijn doelen bijstellen en sport schema’s maken en meer zelfvertrouwen krijgen. Omdat ik net moeder was geworden waren dit echt essentiële maanden om weer kracht te vinden en meer uithoudingsvermogen te krijgen. En Yentl is gewoon een fijn mens met werkelijk de intensie om iedereen te helpen en goed te laten voelen. En wie wil dat nou niet?

Gaby Arends


Sinds januari 2017 is mijn leven veranderd. Toen ben ik begonnen met een programma van Gezonder-Nederland, met als doel om op de trouwerij van mijn dochter ‘strak in pak’ te kunnen verschijnen. En dat is gelukt! Binnen vier maanden was ik al 13,5 kg afgevallen en verscheen ik in mijn nieuwe ‘jasje’ op de trouwerij.
Dankzij het programma heb ik geleerd anders te eten. Dit is iets wat nu volledig vanzelf gaat, ik hoef er niet meer bij na te denken. Gezonder-Nederland heeft mij geleerd dat het niet alles-of-niets is, maar dat het draait om een juiste balans. Ik eet gerust nog een gebakje op een verjaardag en ik zie dat niet als een verloren dag, maar als een traktatie. Ik heb nu een gezond eetpatroon en daarnaast sport ik twee keer per week met plezier!
Dankzij het programma heb ik een heel ander leven. Inmiddels ben ik in negen maanden tijd ruim 20 kilo afgevallen en ik voel me geweldig. En, als ik deze stappen kan zetten op mijn 56ste, dan kun jij dat ook!

"

Al tijden probeer ik gewicht kwijt te raken, maar ik merkte dat dit mijzelf niet lukte. Ik heb bij Yentl eerst wat informatie ingewonnen over de programma’s en heb daarna de knoop doorgehakt om mij te in te schrijven voor de groep van 13 maart. Ik weet dat je gewicht verliest met een bepaald dieet, maar ik weet ook dat het niet alleen maar gaat om je eetgedrag, maar ook over je leefstijl. Het programma zou mij hiermee helpen.
Inmiddels 4 weken verder ben ik de eerste kilo’s al kwijt en ben ik mij bewuster van mijn (eet)gedrag.
Ik merk dat ik veel motivatie en energie haal uit de community met andere deelnemers en echt wat heb aan de dagelijkse lessen en opdrachten in de app.
Wanneer je al meerdere diëten hebt geprobeerd, zonder het gewenste (blijvende) resultaat raad ik je de programma’s van Gezonder Nederland zeker aan! Maar ook wanneer je op het punt staat je leefstijl te veranderen, maar je eigenlijk niet zo goed weet waar je moet beginnen raad ik je de hulp van Yentl en haar team zeker aan.
Inmiddels zit mijn eerste maand er bijna op en ben ik erg tevreden met het al bereikte resultaat. Op naar de volgende maand!


Miranda Kuiper

k ben Daniel, 30 jaar ik heb een hoogzwangere vrouw en een 3-jarige dochter. Daarnaast ben ik fanatiek voetballer bij Veendam 1894. Mijn uiteindelijke doel van het programma is om een balans te vinden. Ik ben nogal van de extremen dus of ik ben zo fanatiek bezig dat ik erin doorschiet of ik laat me compleet gaan.. Ik wil meer balans brengen in mijn leven zodat ik ook mijn laatste kilo's er af krijg en de kennis die ik opdoe ook door kan voeren in mij gezin.

Dit is voor mij een vereiste om het goede voorbeeld voor mijn gezin te zijn om zo met z'n allen een gezonde leefstijl hebben.

De App die beschikbaar wordt gesteld vind ik ideaal en vooral ook dat je het in je eigen tijd kan doen. Geen druk maar je word wel gestimuleerd doordat de groep van alles deelt. De community heeft voor mij als toevoeging de motivator en de rem als dat nodig is. Het is voor mij de stok achter de deur.

Daniel Kroder 
Combinatiefunctionaris Onderwijs en Sport in de gemeente Borger-Odoorn                 

Geesje Maarhuis:

Woonbegeleider bij Cura XL

Ik ben Geesje, 34 jaar en moeder van 2 geweldige jongens. De oudste is 4, de jongste is bijna 1.

Ik doe mee met het programma omdat ik geluk en balans wil hebben voor mijzelf binnen mijn gezin. En letterlijk goed in mijn vel zitten. Dit is belangrijk voor mij omdat ik een gelukkige, fitte en actieve moeder wil zijn.

Gezonder-Nederland volgde ik al een aantal jaren via Facebook. Maar ik was van mening dat ik zonder hulp mijn doel ook wel kon halen. Dit was echter een illusie. Het programma is bedoeld om mij handvatten te geven om mijn doelstelling vast te houden en dat is precies wat ik nodig ben. Zeker in combinatie met mijn gezin. Het gelukkig voelen spreekt mij het meest aan.

De App vind ik zeer prettig en nuttig. Alle informatie en opdrachten zijn overzichtelijk en makkelijk terug te vinden.

En de community die zorgt voor een positieve vibe. Het werkt zeer motiverend en steunend. Er heerst een natuurlijke open sfeer, wat het voor mij makkelijk maakt om mijn gevoel te uiten, zowel positief als negatief.

Wat ik nog graag wil delen: Ik ben blij dat ik mee doe met het programma. Denk niet dat ik de vorderingen (-7,2 kg), die ik in de afgelopen twee maanden heb gemaakt, alleen had kunnen doen.

 Yvonne Pit
Basic programma + persoonlijke voedingsschema's 

Ik ben zeer blij dat ik met Gezonder Nederland, Yentl, in aanraking ben gekomen. Al jaren sport ik veel en ben ik met gezonde voeding bezig, maar helaas heb ik met het wel bekende jo-jo effect te maken. Zodra ik op mijn streef gewicht was, ging ik meer en ongezonder eten. Daardoor werd ik zwaarder, zat ik minder lekker in mijn vel en had ik minder energie om te sporten. Tot het weer een dieptepunt had bereikt qua gewicht en vooral een somber gevoel en zat ik echt in de put. Dit proces herhaalde zich elk jaar. Eerst heb ik de app van Gezonder Nederland een half jaar gehad waarbij ik veel leerde over mezelf en mijn gedrag. Sinds september ben ik begonnen met het voedingsschema en dit biedt veel inzichten! Ik kom erachter dat ik altijd veel te weinig at, waardoor ik veel vaker vreetbuien had en mijn lichaam niet goed herstelde van mijn intensieve sport leven. Daarnaast was ik te streng en mag ik nu 3! tussendoortjes per dag. Ook zitten er heerlijke vernieuwende recepten in. Tot slot helpt Yentl goed om een schema te vinden dat bij jou leven en wensen past. Bijvoorbeeld zonder kant en klaar producten of eiwitrijk. Ik heb mijn doel nog niet bereikt qua gewicht, maar mijn lichaam is strakker en er zijn al centimeters af… kortom gewicht is ook niet alles! Het allerbelangrijkste voor mij is dat ik voor het eerst in een jaar tijd niet in een dip ben gekomen, me goed in mijn lichaam en kleding voel!

Brenda PelgrimWerkzaam in de autobranche            

Mijn doel is om een juiste balans te vinden tussen gezonde voeding en sporten.

Om de lange duurlopen (halve marathon trainingen) zo goed mogelijk vol te houden, wil ik mijn lichaam voorzien van de juiste voeding en in de juiste verhouding. En dat vind ik niet altijd even makkelijk.

Ik had Yentl een bericht gestuurd om informatie in te winnen over de programma’s.

Zij legde uit dat het ging om een blijvende verandering in je leefstijl en gaf mij eerlijk advies over welk programma het beste bij mij zou passen. Ook de samenwerking met de andere drie coaches sprak mij aan.

Ik ga nu de tweede maand in van de zes maanden begeleiding. Na de derde maand ga ik over op het Premium programma, puur omdat er dan een persoonlijk plan wordt opgesteld. Dit vind ik erg belangrijk bij mijn trainingen.

Ik ervaar de app als erg prettig. Geen moeilijk naslag werk. Er staan goede opdrachten en lessen in die je inzicht geven in je gedrag en gewoonten. Mijn telefoon heb ik altijd bij me, dus kan ik snel even iets nakijken of opzoeken.

De community creëert herkenbaarheid en geeft steun in mindere periodes. Daarnaast is het altijd leuk om de gemaakte stappen en resultaten met elkaar te delen.

De reden dat het programma mij aan spreekt, is omdat het programma zich richt op jouw manier van denken en het aanpassen van je leefstijl. Dit gaat verder dan jezelf domweg een paar weken uithongeren, wat naar mijn mening niet werkt. Ik denk dat deze manier wel werkt.

De andere tools ervaar ik als super ideaal, alles altijd bij de hand op je telefoon. Ik kan ermee bezig op het moment dat ik er zelf tijd voor heb. Het is overzichtelijk, duidelijk en de opdrachten en teksten vergen niet teveel tijd.
Charlaine Wattebled

Wil jij ook je doel ook behalen?

Ervaar wat coaching met jou kan doen!