Perzik taart

Perzik taartEen gezonde taart? Is dat mogelijk? JA!
Deze zachte perzik taart is geschikt voor elke gelegenheid. Dus bij het volgende feestje die jij gaat geven, serveer deze perzik taart. Laat je gasten genieten van een taart zonder boter en zonder troep. Deze perzik taart is gemaakt van alleen maar natuurlijke ingrediënten.Een schuldgevoel tijdens het eten van een stukje taart is dus verleden tijd! Aan de lijn doen en taart eten op een verjaardag kan eindelijk! Ik zeg: genieten maar!

 

 

 

 

Ingrediënten:

• 150 g volkoren (spelt)meel
• 65 g amandelmeel
• 2 eieren
• 2 tl bakpoeder
• 100 ml agave siroop
• 150 g kokosolie
• 2 tl ongezoete bourbon vanillepoeder
• 4 perziken
• 1 el kokosmeel voor decoratie

Hoe te bereiden:

1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
2. Vet de bakvorm in met olijfolie of kokosolie.
3. Laat de kokosolie smelten in een pan en meng dit met de agave siroop.
4. Klop de eieren los in een kom en voeg het speltmeel, het bakpoeder, het amandelmeel en de gesmolten kokosolie en agave siroop toe.
5. Roer tot dat het een glad geheel is.
6. Snijd twee perziken in kleine stukjes en meng dit door de mix. Schep vervolgens de mix in de bakvorm.
7. Snijd de andere twee perziken in dunne partjes en leg ze in een cirkel boven op de taart.
8. Doe vervolgens de taart 45 minuten in de oven.
9. Als decoratie, zeef het kokosmeel over de taart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge