Partners

 

 

Een samenleving waar mensen voor elkaar zorgen, waar iedereen een rol heeft en erbij hoort. Dat is het ideaalbeeld dat Sport4connect voor ogen heeft. Op het sportpark krijgt dit gestalte. Stichting Sport4connect moedigt mensen aan elkaar te ontmoeten; jongeren, volwassenen en ouderen. We leren hen door middel van sport en bewegen op een constructieve manier deel te nemen aan een actieve samenleving. Deze samenleving levert alle betrokkenen winst op door te experimenteren met normen en waarden, het opdoen van contacten door anderen te ontmoeten, perspectief op opleiding of werk te krijgen of door vitaliteit te vergroten. In de regio waarin we leven, aardbeving en krimpgebied, is een vitale leefbare samenleving van groot belang.

 

PartnersZensible 

Femke schrijft over mindfulness en meditatie, gezond eten en een gezond en gelukkig leven. Voor jezelf en voor je gezin én voor de lezers van Gezonder-Nederland.

 

 

Partners

The Fitmom

Op The Fit Mom schrijft Yasemin over haar leven als sportieve moeder, gezonde voeding, fashion, lifestyle en meer! Samen met Yasemin heeft Gezonder-Nederland ook een e-book. Kijk hier voor meer informatie.