Partners

gezonder-nederland

Gezonder-Nederland

Gezonder-Nederland zakelijk is voor organisaties, bedrijven, werkgevers en werknemers. Het programma richt zich o.a. op preventie van ziekteverzuim, het verhogen van tevredenheid en productiviteit bij werknemers. Door onderwerpen als voeding, beweging en ontspanning aan bod te laten komen worden werknemers bewust wat een duurzame gezonde leefstijl voor hen oplevert.

Voor meer informatie kijk eens op zakelijk.gezonder-nederland.nl.

 

Partners

The Fitmom

Op The Fit Mom schrijft Yasemin over haar leven als sportieve moeder, gezonde voeding, fashion, lifestyle en meer!

Home

 

 

 

partnersLIFE IS YOGA

De yogamat is een veilige speelplek. In de lessen probeerd Jeffrey op speelse wijze verbindingen te leggen met het dagelijks leven. Zijn lessen zijn speels, energiek, creatief en met humor. Ik hoop dat je in de les een fysieke, mentale of spirituele reis hebt gemaakt. En dat je telkens thuiskomt…

Yoga staat voor verbinden. Daarom schrijft Jeffrey regelmatig artikelen over de verbinding tussen yoga en het dagelijks leven.

http://lifeisyoga.nl/

 

 

 

partners

Gelukfabriek

 

 

 

 

Wil jij uit het leven halen wat erin zit en gaan voor jouw ultieme geluk?

Doe jij nu niet wat jou gelukkig maakt? Doe jij niet de dingen die jouw hart en gevoel je vertellen? Je weet dat er veel in je zit, maar bij het maken van belangrijke keuzes vind je het lastig om voor jezelf te kiezen?

Maak kennis met de Gelukfabriek. Speciaal voor jou heb ik een uniek programma ontwikkeld waarin jij gaat leren hoe jij jouw eigen geluk kunt gaan fabriceren

If you want something you’ll find a way. If not you’ll find an excuse (Jim Rohn)

http://gelukfabriek.nl/