Minipizza’s

Mini pizza'sWie houdt er niet van minipizza’s? Ik beloof je dat deze minipizza’s goed gaan scoren bij jouw gasten. Lekker als bijgerecht of als borrelhapje! Ook is het een origineel hapje tijdens de Paasdagen die er aan gaan komen.

Voor deze minipizza’s hoef je niet lang in de keuken te staan, ze zijn supersnel klaar. Ontdooien, beleggen en de oven in. That’s all! Heerlijk toch? Bon appetit pizza liefhebbers!

 

 

Ingrediënten 10 minipizza’s:

  • 10 plakjes (volkoren/spelt)bladerdeeg
  • 1 ei
  • vleesbeleg (kipfilet, ontbijtspek, ham)
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • cherrytomaatjes, gehalveerd
  • geraspte kaas

 

Hoe te bereiden:

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  1. Ontdooi het bladerdeeg en steek er rondjes uit met behulp van een uitsteker (grootte is zelf te bepalen).
  1. Kluts 1 ei en smeer, met behulp van een kwast, het bladerdeeg in.
  1. Beleg vervolgens de minipizza’s met het vleesbeleg, de rode ui, de cherrytomaatjes en de geraspte kaas.
  1. Leg de minipizza’s op een bakplaat met bakpapier en bak ze 25 minuten in de oven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge