Mijn koelkast

Mijn koelkastEen tijdje geleden heb ik voor jullie een kijkje genomen bij de dames van Run- Way girls. En eigenlijk vind ik dit een leuk onderwerp om ook eens met jullie te delen: wat  heb ik eigenlijk in mijn koelkast en voorraadkast?

Zoals je op de foto ziet, is er veel kwark en groente te vinden. Voor of na het sporten eet ik namelijk graag kwark. Het vult goed, is eiwitrijk en het is lekker met veel verschillende toppings, zoals fruit of noten. Tijdens het avondeten eet ik veel groente en als lunch probeer ik dit ook te nuttigen, vandaar de grote voorraad. Frisdrank is in mijn koelkast bijna nooit in te vinden (behalve af en toe een blikje energiedrank).

Ik heb geen zin om elke dag boodschappen te doen. Vandaar dat ik mijn maaltijden goed plan en zo ook gericht boodschappen kan doen. Een of twee keer per week sla ik groot in bij de supermarkt of op de markt (boodschappen doen op de markt vind ik leuker, maar agenda technisch is dit niet altijd te realiseren).

In mijn voorraadkast zijn pakjes zilvervliesrijst, eieren, quinoa, rijstewafels en volkoren pasta te vinden. Altijd handig! O ja, en natuurlijk staat de rode wijn er ook  ;)!

Hoe ziet jouw koelkast en voorraadkast er uit?

 

Liefs, Yentl♥

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge