Mijn favoriete vette maaltijden

Mijn favoriete vette maaltijdenDe meeste van mijn volgers zien mijn voorbereide maaltijden voorbij komen en denken dat ik altijd zo eet. En dat klopt voor een groot deel ook wel. Ik zorg dat mijn basis goed is, zodat ik soms (meestal in het weekend) even kan smullen van een slechte, vette maaltijd.

Waarom doe ik dat? Ik ben een groot fan van gezond eten, maar ook ik heb wel eens zin in een vette hap. Vaker dan dat jij waarschijnlijk denkt. Als ik in een hongerige bui langs een pizzeria fiets, gaat ook mijn maag knorren. Ik geef er alleen niet zo snel aan toe. Maar, om mijn gezonde leefstijl vol te houden, sta ik mijzelf ook toe om af en toe te genieten van een slechtere maaltijd. De ene keer halen wij wat, de andere keer maken we die slechtere maaltijd zelf.  Hier onder staan mijn favoriete vette maaltijden!

  1. Kapsalon

Oei, wat is dat toch lekker! Meestal laten we het bezorgen en genieten we van deze caloriebom. Maar we maken hem ook wel eens zelf van aardappelen, kip shoarma die we halen op de markt, met ijsbergsla en een zelf gemaakte knoflooksaus.

  1. Pizza

De pizza maken we ook wel zelf, super makkelijk om te maken en je kan hem invullen zoals jij dat graag wilt. Love it! Ik houd namelijk van lekker pittig, dus ik kan dan rijkelijk strooien met pepertjes. Op luie – ik heb geen zin aan koken dagen- halen we hem bij de pizzeria om de hoek.

  1. Broodje hamburger

Om je vingers bij af te likken, een broodje hamburger. En dan bedoel ik niet dat kleffe broodje van de patatzaak, maar een echt broodje hamburger. In de stad (Groningen) heb je genoeg tentjes waar ze de lekkerste broodjes hebben, maar we maken ze ook geregeld thuis. En als we hem zelf maken, doen we dat als volgt: op een Italiaanse bol, een grilburger gebakken in de grilpan zonder bakproducten, met een laagje truffelmayonaise, rauwe uitjes, sla en een tomaatje! Weet je wie ook een killer van een broodje hamburger maakt? Laifood is te vinden in de keuken bij Plaza Sportiva. http://www.laifood.nl/

Elke eerste vrijdag van de maand is de hamburger verkrijgbaar bij Laifood! (in de maand juli op de tweede vrijdag van de maand)
De eerstvolgende keer is op vrijdag 1 juli vanaf 12.00 uur ’s middags tot 20.30 ’s avonds.

Wat eet jij het liefst? Laat je reactie achter want ik ben benieuwd!

Liefs, Yentl♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge