Mexicaanse wrap

Mexicaanse wrapEen wrap is bij ons thuis altijd een favoriet! Waarom? Het is makkelijk en je kunt er eindeloos mee variëren. Dit keer ben ik gegaan voor een Mexicaanse wrap met verse salsa saus. Hoe de saus te maken is, vind je hier.
Doordat je verschillende groenten aan de wrap toevoegt, is het supergezond en erg vullend.
Dit gerecht is ideaal voor een luie zaterdag als je geen zin hebt in uitgebreid koken.


Ingrediënten 2 personen:
• 4 volkoren wraps
• 250 gram kipfilet (4 strookjes kipfilet voor in de wrap)
• 200 gram sla
• 1 rode ui
• 150 gram maïs
• 150 gram kidneybonen
• salsa saus
Hoe te bereiden:
1. Eventueel: bereid de salsa saus.
2. Kruid de kipfilet naar eigen smaak.
3. Snijd de rode ui in kleine blokjes.
4. Bak de kipfilet, maar zorg dat de kip lekker mals blijft.
5. Bak de maïs en de kidneybonen kort in een pan met een drupje olijfolie.
6. Maak de wrap op met de sla, de rauwe uitjes, de maïs, de kidneybonen en natuurlijk de kipfilet.
7. Presenteer de Mexicaanse wrap met de salsa saus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge