Met de billen bloot

Directeur : Yentl Westerbaan

Wij zitten niet stil

Bij Gezonder-Nederland zitten we niet stil en blijven we kritisch kijken naar hoe we onze programma’s nóg beter kunnen maken. De programma´s zijn zo opgesteld dat ze zouden moeten aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Het blijft echter altijd een vraag of dat daadwerkelijk het geval is.

 

Een enquête 

Wij gingen daarom met de billen bloot en vroegen de deelnemers mee te doen aan een enquête.  Alle belangrijke punten waar Gezonder-Nederland voor staat: zoals gezonder en gelukkiger in het leven staan, kwamen aan bod. De eerste cijfers liegen er niet om, veel positieve berichten! Natuurlijk kan het altijd beter en daarom staan we ook niet stil, maar het is fijn om te horen dat we het grootste gedeelte van de deelnemers gezonder en gelukkiger weten te krijgen.

 

Gedrag is een belangrijke pijler waar we het programma mee beginnen en eindigen. 91.70 % geeft aan dat ze bewust zijn geworden van hun voedings- en eetpatroon door de lessen, opdrachten en Webinars die wij geven. Daar sluit de beoordeling van de coaches mooi op aan met het cijfer (8,8) op het gebied van deskundigheid. Gelukkig hebben wij kunnen zorgen voor een positiever zelfbeeld bij 83% van de ondervraagden.

 

Onze visie 

Met onze lessen en opdrachten proberen we onze deelnemers ook iets te leren. Want wij geloven er in dat, als je meer kennis hebt over bepaalde onderwerpen, het ook makkelijker wordt om iets wel of juist niet te doen.  Op een schaal van 1 tot 5 krijgt de leerzaamheid van het programma een 4,6!

 

91.70 %  van de ondervraagden raadt het programma aan. Door deze positieve beoordelingen en cijfers weten wij zeker dat we goed op weg zijn.

We blijven ons verbeteren en aanpassen zodat we in de toekomst nóg beter aansluiten op jouw wensen.

 

Ps. de groep van mei is de laatste groep die start voor de zomer!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge