Ik ben een grote dromer

Ik ben een grote dromerHelp! Ik ben een grote dromer

Komt er zo maar een persoonlijke blog online. Dat zie je niet zo vaak en daar heb ik verschillende redenen voor:

  1. Ik vind het spannend om te delen.
  2. Ik vraag me of mensen het wel interessant vinden om te lezen wat ik denk en voel.
  3. Soms heb ik het zo druk dat ik niet stil sta bij angsten, vreugdevolle momenten of andere persoonlijke zaken. Maar goed, vandaag is het dan wel zover. Persoonlijk. Een klein kijkje in mijn hart.

Dromen

Dromen doen we allemaal op onze eigen manier. De één droomt over een groot gezin, de ander wil ingeloot worden voor een studie en weer een ander -zoals ik-  droomt van een (grootse) carrière.

Mijn dromen zijn niet te verwezenlijken met een kleine praktijk aan huis. Nee, ik wil groot. Ik wil het liefst heel Nederland helpen (vandaar ook de naam ‘Gezonder-Nederland’). Ik heb al wel eens mijn missie gedeeld: jaarlijks 500 mensen inspireren om gezonder te gaan leven. Ik verwacht niet dat ik het dit jaar al ga halen, maar het is iets om naar toe te werken. Een droom moet uitdagend blijven, anders moet je snel opzoek naar een nieuwe droom.

 

Faalangst en grote verwachtingen

Hardop uitspreken waar je van droomt kan eng zijn. Want wat als je dromen niet uitkomen? Ik ben reëel genoeg om te beseffen dat niet alles altijd gaat lukken.  Maar met mijn faalangst en grote verwachtingen (van mezelf) zou het niet halen van dromen en gestelde doelen voelen als falen. En falen doet zeer, dat weten we allemaal.

 

Het is (nooit) genoeg

Ik ben dagelijks bezig om mezelf en mijn bedrijf naar een hoger niveau te blijven tillen. Ik investeer heel veel uren in mijn onderneming (net als elke andere ondernemer denk ik?) en daarnaast probeer ik mezelf te blijven ontwikkelen en prikkelen door cursussen te volgen zoals een  cursus ‘slaapcoaching’ en ‘vrouwen in de menopauze’, aangeboden door A plus opleidingen (een echte aanrader trouwens) en management cursussen.

 

De drang om altijd het uiterste uit mezelf te blijven halen, daar wil ik jou en mijn bedrijf van laten profiteren. Ik hoop dat je de groei de afgelopen jaren hebt gezien en/of ervaren als je een dienst bij mij hebt afgenomen.

Op naar een mooie periode waar dromen grotendeels uitkomen en waarin ik heel veel mensen kan helpen om gezonder en gelukkiger in het leven te staan.

Liefs, Yentl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge