Hapjes voor de paasdagen

Hapjes voor de paasdagenO ja hoor, het is weer zo ver! Even wat dagen vrij en tijd om met familie en vrienden te genieten. Ik vind in de keuken staan erg leuk en ik grijp feestdagen aan om iets uitgebreider te koken of iets nieuws te maken.

Ik deel met jou een aantal heerlijke gerechten en ideaal voor de paasdagen (en daarna ;)).

 

 

 

 

Hapjes voor de paasdagen

Probeer de chorizo tortilla bij de brunch, lunch of borrel tijdens de paasdagen.

 

 

 

 

Paashapjes

 

De Frittata met geitenkaas is simpel klaar te maken, dus ideaal voor onze bezige bijtjes tijdens de feestdagen. Qua voorbereiding ben je ongeveer 10 minuten zoet. Daarna moet het nog zo’n 30 minuten in de oven. (Opnieuw opwarmen in de magnetron lukt prima! Dus je zou het in het voren kunnen maken)

 

 

 

 

 

 

 

 

Een hartige groentetaart serveren is voor veel gelegenheden ideaal en altijd leuk! Het is namelijk een grote taart met een goede vulling. Bovendien is het een stuk makkelijker te maken dan je misschien denkt. Genieten!

 

 

 

 

 

En nog drie zoete recepten voor  bij de koffie of thee !

 

Dit is echt weer een heel simpel recept voor heel lekkere muffins. En doordat deze muffins verder alleen gezoet zijn met banaan en dadels, zijn ze ook nog eens een gezond alternatief voor de gewone muffin. Heel geschikt dus om ook aan je kleintje te geven!

 

 

 

 

O ja hoor, het is weer zo ver! Even wat dagen vrij en tijd om met familie en vrienden te genieten. Ik vind in de keuken staan erg leuk en ik grijp feestdagen aan om iets uitgebreider te koken of iets nieuws te maken.

 

Net als de courgettemuffins of de courgettebrownie is een carrot cake een mooie manier om ongemerkt extra groenten binnen te krijgen. Daarnaast is de smaak heerlijk en je hebt geen idee dat je groente eet. Leuk voor de kleintjes ;).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hapjes voor de paasdagen

 

Kwarkcake

Het middelste gedeelte van de cake bestaat hoofdzakelijk uit magere kwark, dus als tussendoortje is hij lekker voedzaam!

 

 

 

Geniet van de tijd met je geliefden!

Liefs, Yentl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge