Goede voornemens – Starten nu!

Goede voornemens - Starten nu!Op maandag 9 januari gaan de nieuwe programma’s van start! Dit is voor jou de kan om te werken aan de goede voornemens – Starten nu!

De programma’s van BHFG werken met vier pijlers: gedrag, voeding, stress/ontspanning en beweging. Deze onderwerpen komen uitvoerig terug in het programma.  Met deze pijlers wil ik ervoor zorgen dat we een goede en gezonde balans creëren binnen jouw (nieuwe) manier van leven. De pijlers komen steeds aan bod in verschillende maandthema’s, om zo op een gestructureerde wijze informatie en diepgang aan te bieden

Er zijn drie programma’s

Er zijn drie verschillende programma’s met allemaal één doel: jou gezonder en gelukkiger in het leven laten staan. De programma
’s gaan jou je doel laten bereiken, omdat we het kennisniveau verhogen, jou coachen door middel van opdrachten en je veel bruikbare tips aanreiken. De programma’s variëren in de mate van persoonlijke begeleiding. In het basic programma zit geen persoonlijke begeleiding, maar wel groepsbegeleiding. Bij het premium en het exclusive pakket wordt de mogelijkheid geboden om minstens ééns per maand een persoonlijke coaching sessie te ontvangen. Dit gesprek vindt plaats via Skype. Tijdens deze sessies bespreken we eventuele barrières, beantwoord ik vragen en vieren wij overwinningen!

Heb je vragen over de programma’s? Stuur dan geheel vrijblijvend een mail naar [email protected] of stuur een WhatsApp naar 06 46065087.

Liefs, Yentl♥

Goede voornemens - Starten nu!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge