Gezond zijn is zó niet sexy

Gezond zijn is zó niet sexyGezond zijn is zó niet sexy! Heel slank zijn trouwens wel. Tenminste, als we het hebben over de uitstraling van vele volg-pagina’s en influencers. Maar om jou heel slank te krijgen, hoef je geen opleiding te volgen hoor (dat doet volgens mij ook bijna niemand meer tegenwoordig). Als jij heel snel wilt afvallen in een korte tijd, doe dan het volgende: eet heel weinig. Nog te weinig resultaat? Sport er dan heel veel bij en, voila! Jij bent afgevallen.

Maar weet je wat ik nou een uitdaging vind?

Om mensen fitter te maken, energieker, om hun gedrag te veranderen. Want zeg eerlijk, als jij binnen een maand 6 kilo afvalt door heel weinig te eten – en daardoor de godganse dag honger lijdt – wil jij dan de komende 30 jaar ook nog overal ‘nee’ tegen zeggen?

30 jaar honger lijden, moe zijn en elk griepje mee pakken in de winter. Oef, jij liever dan ik! Ik wil mij graag fit voelen, niet twee sets kleding in de kast hebben omdat ik altijd maar jojo. Ik wil grieploos door de winter gaan en makkelijk tegen de wind in fietsen. Gewoon omdat ik daar fit genoeg voor ben.

Ik wil jou leren je gedrag aan te passen.

Een gedragsverandering te realiseren die jij je hele leven vol houdt. Ik wil jou leren gezondere keuzes te maken. Ik wil jou meer energie geven om je dagelijkse bezigheden goed te kunnen volbrengen. Ik wil jou leren dat je er mag zijn, los van het gewicht dat de weegschaal laat zien. Ik wil jou stapsgewijs naar jouw doel brengen. Wil jij dit ook bereiken? Neem dan contact met me op. Wil jij heel snel kilo’s kwijt raken, dan raad ik je aan om ergens anders hulp in te schakelen.

Een ook al is gezond zijn zó niet sexy, mensen gezonder maken is wel mijn (bedrijfs)visie. En als ik hierdoor geen 100.000 volgers behaal (wat voor mijn ego wel leuk zou zijn), het zij zo.

Liefs, Yentl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge