Gastblogger Marjan

Gastblogger MarjanHoi allemaal! Ik wil me graag voorstellen als de nieuwe gastblogger bij Gezonder-Nederland! Elke maand zal er een blog van mij verschijnen met verschillende onderwerpen die te maken hebben met hoe jij je voelt en hoe je jouw eigen geluk kunt fabriceren.

Mijn naam is Marjan van de Bult en ben de trotse eigenaresse van Gelukfabriek. Met Gelukfabriek help ik mensen om erachter te komen wat hun gelukkig maakt en dit ook daadwerkelijk te gaan doen en begeleid ik een select groepje mensen met het opstarten van hun eigen bedrijf. Een ontzettend leuke en veelzijdige baan dus! Al zou ik dit geen baan kunnen noemen 😉 Bezig zijn, mezelf ontwikkelen, mijn bedrijf ontwikkelen en mensen helpen is écht mijn geluk!

Naast Gelukfabriek ben ik nog werkzaam in de jeugdgezondheidszorg en begeleid ik jongeren met verschillende problematiek in een traject naar zoveel mogelijk zelfstandigheid. Tussen het werk en Gelukfabriek door heb ik ook nog een sociaal leven, waarin ik er van geniet om met mijn vriend, familie of vrienden lekker uit eten te gaan, te winkelen of heerlijk te genieten van dagjes/weekendjes weg en zal ik de komende tijd veel aanwezig zijn in de babywinkels. Mijn vriend en ik verwachten namelijk begin Augustus ons eerste kindje..

 

Al met al een gevuld bestaan dus, maar ik geniet er elke dag met volle teugen van! En ik heb er ontzettend veel zin in om elke maand een nieuwe blog voor jullie te schrijven!

 

Liefs Marjan

http://gelukfabriek.nl/

 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge