Flavor king

Flavor kingVia social media was ik Flavor king al een paar keer tegengekomen. Echte fitness diehards gebruiken de kruiden voor hun ‘meal prepping’ (bereiden van je voeding).
De smaken die de kruiden hebben, zijn anders dan de standaard kruiden die je ziet in de supermarkten. Namen zoals : Supreme pizza en Stunning garlic, die op de potjes met kruiden stonden, maakten mij erg nieuwsgierig! Ik bedoel, als ik zelfs mijn gegrilde groenten naar pizza kan laten smaken, dan ben ik een zeer gelukkig mens!


Naast de geweldig bedachte namen, zijn er ook nog voordelen die deze kruiden bieden. Ze zijn namelijk laag in zout, ze bevatten geen suiker (hoera voor de lijn!), ze bevatten geen gluten en ze zijn vrij van MSG (Mono- sodiumglutamaat E621 = een smaakversterker). Dan zeg ik: ‘dat is zeker het proberen waard!’.
Van Flavor king heb ik alle kruiden mogen ontvangen om te testen. LOVE IT! Want natuurlijk wil ik zo gezond en skinny mogelijk eten.

Flavor kingOordeel:
De kruiden Supreme pizza en Sweet lemon heb ik gebruikt voor het grillen van mijn portie groenten. De groenten die ik hiervoor heb gebruikt, zijn een courgette, een aubergine en tomaten. Ik heb de gesneden groenten in een ovenschaal gedaan met één eetlepel olijfolie en ik heb de kruiden er aan toegevoegd. Goed omscheppen, zodat de kruiden beter worden verspreid. Vervolgens ging de schaal 45 minuten in de oven op 220 graden. De geur die mijn kamer vulde was heerlijk! Alsof ik een pizza in de oven had zitten. De groenten hadden een heerlijke smaak gekregen. Ik ga vaker op deze manier mijn groenten grillen!
Met de smaak Stunning BBQ kruid ik nu dagelijks mijn kip- en kalkoenfilet. Even lekker laten intrekken samen met een eetlepel olie en bakken maar!
En de Sassy spicy in combinatie met de Sweet lemon gebruik ik in mijn wokgerechten. Ik eet vaak wokgerechten. Ze zijn namelijk supersnel klaar, gezond en je kunt lekker variëren met de groenten die je gebruikt.
Kortom: deze kruiden zijn ideaal om gerechten op een gezonde manier een heerlijke smaak te geven. Ik ga ze zeker vaker gebruiken!

Voor meer informatie : http://www.flavorgod.nl/

flavor king

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge