Een nieuw avontuur! 

gezonder-nederlandIk ben toe aan een nieuw avontuur!

Een tijdje geleden heb ik al wel eens laten vallen dat ik bezig ben met nieuwe projecten. Ik heb er nog niet veel over losgelaten omdat deze projecten nog in de kinderschoenen stonden. De tijd is aangebroken om je iets te vertellen over een nieuw avontuur!

Een tijd geleden heb ik een marketing cursus gevolgd en dit was de dag dat er een nieuwe richting ontstond. Het nieuwe avontuur heeft een naam: Gezonder-Nederland. De titel verklapt al een beetje wat de missie is: een gezonder Nederland creëren. Dit avontuur is gericht op de bedrijvenmarkt. De werkzaamheden zijn vergelijkbaar met het werk dat ik met de particuliere klanten doe, alleen de benadering is iets anders.

Dit is onze belofte:

Tevreden werknemers op de werkvloer

Uit vele onderzoeken is gebleken dat organisaties met betrokken en tevreden werknemers  productiever, innovatiever en winstgevender zijn. Een gezonde leefstijl leidt tot betere prestaties van werknemers. In een onderzoek uitgevoerd door Nationale Vacaturebank (2013) zegt 89% van de ondervraagde werknemers dat ze graag willen dat hun werkgever een gezonde levensstijl stimuleert.

Onze belofte voor een Gezonder-Nederland

Gezonder-Nederland is er voor organisaties, bedrijven, werkgevers en werknemers. Het programma richt zich o.a. op preventie van ziekteverzuim, het verhogen van tevredenheid en productiviteit bij werknemers. Door onderwerpen als voeding, beweging en ontspanning aan bod te laten komen, worden werknemers bewust van wat een duurzame gezonde leefstijl hen oplevert.

Vrijblijvende online gezondheidscheck

Gezonder-Nederland wordt gestart met een vrijblijvende online gezondheidscheck. Aan de hand van een aantal enquêtevragen wordt een duidelijk beeld weergegeven van de kwaliteit van het leven van werknemers. De werkgever en werknemer ontvangen een adviesrapport over hun leefstijl. De privacy van de geënquêteerde werknemers staat hierbij voorop. Het advies naar een werkgever zal uitsluitend gericht zijn op de aanbeveling om de werknemer wel of niet deel te laten nemen aan het programma. Het advies zal niet in details treden, waardoor werkgever niet over mogelijke gevoelige informatie van de werknemer kan beschikken.

Het programma

De leefstijlcoach biedt de eerst 26 weken intensieve begeleiding. De wekelijkse contactmomenten met de coach bestaan uit face-to-face contacten en coaching middels een app.

In het vervolgtraject, de tweede 26 weken, blijven de leefstijlcoach en de werknemer persoonlijk- en digitaal contact houden. In dit deel van het traject is het de taak van de leefstijlcoach om bij te springen wanneer er een terugval plaatsvindt.

 

Als jonge ondernemer ben ik altijd bezig om mij verder te ontwikkelen. Ik wil elke dag nieuwe dingen leren, maar ik wil ook groeien. Groeien in kennis op alle vlakken die een ondernemer een ondernemer maken, maar ik wil ook mijn business laten groeien. Ik denk dat een Gezonder-Nederland daar een mooie uitdaging en bijdrage aan levert.

Dus ken jij als trouwe volger, een bedrijf dat gezonde, vitale en productievere medewerkers kan gebruiken? Laat het me weten! Het team staat klaar om te rocken!!

 

En mocht je nieuwsgierig zijn naar de website, neem eens een kijkje op: gezonder-nederland.nl.

Liefs, Yentl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge