Een maand lang niet sporten

Een maand lang niet sporten  Even een persoonlijke update!

Zoals de meesten van jullie wel weten ben ik een fitnessliefhebber. Ik vind het heerlijk om te zwaaien met dumbells en mijn spieren aan te spannen in het krachthonk. Daar is echter weinig van terecht gekomen door de verhuizing. Een maand lang niet sporten.. dat viel niet mee.

Zo gedisciplineerd als ik normaal gezien ben, was ik in de maand mei totaal niet. Na het werk, tussen het werk door:  alles draaide om de verhuizing. Het inrichten, klussen, energieleveranciers zoeken, je adres overal wijzigen, je kent het wel.. VEEL werk. En ondanks het feit dat mijn familie het meeste heeft gedaan wat betreft het klussen, wilde ik natuurlijk wel mijn steentje bijdragen.

 

Om het huis in een kleine maand bewoonbaar te maken, moest er ontzettend veel gebeuren. Doordat het huis samen met mijn werk op de eerste plaats kwam, was er geen ruimte of tijd voor sporten en het voorbereiden van mijn eten. We waren vaak laat thuis en erg moe en daar waren dan alle bezorgservices. Ik heb nog nooit zo veel ‘troep’ gegeten in een maand. En ik kan je vertellen, zelfs die lekkere pizza’s en kapsalons gingen mij snel vervelen. Resultaat? Minder energie, meer vet op de botten en af en toe een opgezette buik.. BAH!

 

Nu ik dit schrijf is de woning zo goed als klaar en wat is het mooi geworden! Ik ben nu toe aan rust, gezond eten en sporten. Morgen trek ik voor het eerst sinds een maand mijn sportbroekje aan om voor mezelf te trainen. Wens me strekte, want het zal niet mee vallen.

 

Liefs, Yentl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge