Dit is waar ik gelukkig van word!

Dit is waar ik gelukkig van word!  Laatst kreeg ik de vraag waarom ik doe wat ik doe. Hoe ben ik in deze werkzaamheden gerold? Dat is niet heel erg moeilijk.

Ik word oprecht gelukkig van mensen helpen. Of dit nou een vriendin is die met een probleem zit, of iemand die zijn OV chipkaart niet kan opladen, ik wil je helpen. Deze passie heb ik kunnen verenigen met een andere passie: gezondheid. Alles omtrent gezondheid vind ik interessant. De keuzes die we maken, de producten die we eten en hun voedingswaarde, welke oefeningen het meest effectief zijn als je sterker wilt worden. Alles!

De koppeling tussen deze twee passies heeft er voor gezorgd dat ik leefstijladviseur ben geworden. Ik word gelukkig als jij je energieker en gezonder voelt! Als jij eindelijk kan squatten met de gewilde kilo’s of als je zonder pijn de 4-mijl kan lopen. Ik wil dat jij met meer zelfvertrouwen een ruimte binnenloopt omdat jij trots bent op die vijf kilo die er af is!

Als jij gelukkig bent met je gezonde lijf, dan ben ik dat ook. Dit is waar ik gelukkig van word!

Liefs, Yentl♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge