De reden waarom ik leefstijladviseur ben

De reden waarom ik leefstijladviseur ben Waarom doe ik wat ik doe? In deze blog probeer ik mijn drijfveren kenbaar te maken die verklaren waarom ik leefstijladviseur ben.

Even terug naar een aantal jaren geleden. Ik was 16 jaar toen ik naar het CIOS in Heerenveen ging met als doel: fitnessinstructeur worden. Door mijn studierichting werd ik werkzaam in de fitnessbranche. Een branche met een diversiteit aan werkzaamheden die mij erg aantrok. Het ene moment hielp ik iemand met een trainingsschema, het andere moment was ik een lid aan het motiveren in mijn step les. Heerlijk!

Toen ik een tijdje werkzaam was, kwam ik er achter dat ik iets miste. Ook al waren de trainingen die ik verzorgde goed, de echte ‘struggle’  kwam pas als de mensen thuis waren. Wat aten ze? Wat zorgde ervoor dat ze voor dat product kozen? Hoe gingen ze om met stress?

Ik wilde een totaalplaatje kunnen aanbieden. Ik wilde informatie kunnen verschaffen over voeding, beweging, gedrag én ontspanning. En zo werd mijn vervolgopleiding duidelijk: Sportgezondheid en Management aan de Hanzehogeschool.

Dankzij deze opleiding heb ik meer kennis gekregen over de bovenstaande onderwerpen. Deze informatie en informatie die ik ontvang dankzij bijscholing, koppel ik terug naar mijn klanten.

Wil jij advies over je leefstijl? Bij mij staat gezond zijn voorop en ik houd totaal niet van de ‘je moet zo slank mogelijk zijn‘-mentaliteit. Ik help mensen hun doelstelling te behalen. Ik verbied niks, maar ik zoek samen met jou naar een gulden middenweg waarin jij kan genieten én je doel kan behalen.

Liefs, Yentl♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge