De lekkerste Vrij Van Food beurs

De lekkerste Vrij Van Food beurs De Nationale Vrij Van Veggie Food Fair beurs voor alle Foodies van Nederland 6, 7 en 8 oktober 2017 Jaarbeurs Utrecht

De Nationale Vrij Van Veggie Food Fair is dé consumentenbeurs op het gebied van Vrij Van en Vega lifestyle! De hoofd thema’s: glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch en vegan zullen uitgebreid aan bod komen in speciaal hiervoor ingerichte kookdemonstraties, presentaties en proeverijen.

Vega en allergie vrije producten

De Nationale Vrij Van Veggie Food fair trekt foodies aan die op zoek zijn naar vega en allergie vrije producten. De kracht van de beurs De Vega en Vrij Van leefstijl is een breed onderwerp. Consumenten beperken hun consumptie van vlees en dierlijke producten als gevolg van gezondheidsproblemen en het bewust worden van dierenwelzijn en milieu. Hierdoor zijn zij opzoek naar plantaardige alternatieven zoals noten, zaden, peulvruchten, soja en andere eiwitrijke producten. De Vrij Van categorie (vleesvrij, glutenvrij, lactosevrij …) blijft groeien, aangedreven door een gezonde levensstijl, en de zoektocht naar allergeenvrije opties, evenals ‘natuurlijke’ en gezonde eigenschappen. Deze onderwerpen zien we terug op de beurs.

Gratis proeven is toegestaan!

Interactief Bezoekers kunnen overal gratis proeven bij de standhouders en bij de kook demonstaties die worden aangeboden. Sprekers en koks geven elke dag doorlopend lezingen en kook sessies voor de bezoekers over vegan/ glutenvrij kookrecepten, vegan voeding en het glutenvrije dieet. Tegen leuke kortingen kun je biologische producten inslaan bij de Ekoplaza stand en de kookdemonstratie van Dr. Schär bijwonen. Daarnaast zal Bart Veldkamp, oud Olympisch schaatser, zijn nieuwe energyreep Bart’s Bar op de beurs lanceren. Samen met foodbloggers en mede organisator Viva Las Vega’s (Veggie World, Utrecht) zal een succesvolle editie worden neergezet. Om dit te vieren, krijgt elke bezoeker na afloop iets lekkers mee naar huis.

Wanneer kan je heen?

Openingstijden: vrijdag 6 oktober t/m zondag 8 oktober 2017 van 10:00 uur tot 17:00 uur

De kosten:

Bij aanschaf online: € 11,00 per persoon

Bij de entree: € 12,50 per persoon

Profiteer van GN korting!

Als trouwe volger van Gezonder-Nederland kan jij €3 ontvangen met de kortingscode : Gezonder-Nederland. Dit werkt dus alleen bij online aankopen van de toegangstickets.

Meer informatie: www.glutenvrijveggie.nl

Winactie komt er aan..

Van 13 tot 20 september 2017 verloten wij 5 x 2 GRATIS toegangskaarten! Hou onze social media kanalen in de gaten voor de spelregels..

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge