Bites We Love

Bites We LoveVia via kwam ik in aanraking met Bites We Love. Ik was meteen verliefd op het concept.

Het begon bij de uitstraling. Fris, vernieuwend, gezond, vrolijk en persoonlijk! Vooral over het laatste ben ik erg te spreken. Ik denk dat Bites We Love iets neer heeft gezet waar veel mensen behoefte aan hebben.

Als je behoefte hebt aan een kleine snack, dan hebben jij gevarieerde en gezonde keuzes, die je zo in huis hebt. Dit is ook de reden dat ik er een stuk aan wijd. Ik heb een passie voor een gezonde levensstijl en Bites We Love is hiervoor echt een uitkomst.

Je kunt op de website kiezen tussen drie verschillende profielen: Power (mijn keuze) een snack die je energie geeft, Pure Bites voor een afwisselend tussendoortje en Pleasure voor als je zin hebt in iets lekkers, maar wel een verantwoorde keuze wilt maken.

Vervolgens plaats je de aanvraag en de snacks van je keuze worden thuisgestuurd. Gewoon op de deurmat, want het past door je brievenbus. Hoe handig? Je ontvangt een box met vier verschillende zakjes met onder andere nootjes, gedroogd fruit, pure chocolade en superfoods. Ik word zelfs al enthousiast van de box zelf. Het voelt zeer persoonlijk en dat is van deze tijd! Naast de vier zakjes met verschillende soorten inhoud, zit er ook een kaartje bij. Persoonlijk gericht aan mij. Ik kan via mijn persoonlijke profielpagina op de website van Bites We Love aangeven wat wel en wat niet bij mij past. Wat een luxe!

Bites We Love

Genoeg over de presentatie en de service, nu over tot orde van de dag: de smaak. Uiteindelijk is dat het allerbelangrijkste! Het testteam bestaat uit vriendjelief en ik. Want ja, eerlijk zullen we alles delen. We zijn zeer te spreken over de verschillende smaken die de noten, zaden en het gedroogde fruit met zich mee brengen. Elk zakje is afwisselend met texturen en smaak. Dit is niet alleen erg lekker, maar variatie in je voeding is natuurlijk ook erg gezond.

Bites We LoveDe tweede levering. Zoals je kan zien, weer een andere samenstelling.

Het uiteindelijke oordeel? GESLAAGD met een dikke 10!

Wil je meer informatie of ook een bestelling plaatsen? Ga naar http://www.biteswelove.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge