BHFG stopt!

BHFG stopt!Het is (alweer)tijd om alles naar ´the next level´ te tillen en BHFG past daar minder goed bij. Dus, BHFG stopt! Ik blijf leren, ontwikkelen, evalueren en innoveren. Ik wil groter en professioneler, zodat ik de missie om per jaar 500 Nederlanders gezonder te maken, kan realiseren.

In 2014 ben ik gestart met ondernemen en sindsdien heb ik ontelbaar veel Webinars gevolgd, marketingcursussen gedaan, vragenlijsten uitgezet, geëvalueerd met klanten en heb ik hulp gehad van een coach die mijn grote droom inzichtelijk heeft gemaakt. Dit resulteerde in o.a. de nieuwe programma’s, Gezonder-Nederland en mijn eigen App.

In het begin had ik niet gedacht dat ik in tweeëneenhalf jaar tijd zoveel zou veranderen, leren en durven. Mijn dromen zijn groter geworden en daar past BHFG minder goed bij. De naam Be Healthy, Feel Good! Zegt precies waarvoor ik sta: leef gezond en voel je goed. Het blijft om die reden ook terugkomen als naam voor de particuliere programma’s.

Ik heb er lang over nagedacht, maar uiteindelijk denk ik dat het goed is dat het bedrijf BHFG een plekje krijgt onder het dak van Gezonder-Nederland. Gezonder Nederland bestaat daarom inmiddels uit een privégedeelte, voor de volgers van BHFG en een zakelijk gedeelte, voor de zakelijke markt.

De site en de informatie (blogs) blijven hetzelfde. De enige dingen die zullen veranderen zijn het logo en de URL. Wil je direct naar de voormalige BHFG-site, dan kan dat. Ga dan naar prive.gezonder-nederland.nl. Via gezonder-nederland.nl kom je er uiteraard ook.

Ik hoop dat je de nieuwe stappen waardeert en mij blijft volgen.

Liefs, Yentl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge