Balans vinden

Balans vinden

Veel gehoorde doelstelling

Een veel gehoorde doelstelling bij ons: balans vinden. Hoe fijn is het om te weten wat werkt voor jou en wat niet. De wereld om ons heen eist veel van ons en het liefst voldoen we aan alle eisen. Diep van binnen weten we allemaal dat dit niet haalbaar is, maar toch lijkt dat ons er niet van te weerhouden om het te proberen.

Vliegen en haasten

Tijd voor onszelf is er nog maar amper: we vliegen van hot naar her. In die chaos en drukte willen we dan ook nog werken aan een gezondere versie van ons zelf. Maar nieuwe uitdagingen aangaan en nieuw gedrag aanleren, dat kost tijd. Tijd en energie die we eigenlijk niet hebben.

In tijden van nood grijpen we het liefst naar hapklare informatie die bijvoorbeeld te vinden is in een dieetboek. Superhandig in tijden van drukte: klant-en-klare eetschema’s  -speciaal voor jou- die heel Nederland hanteert. Je hoeft niet na te denken, alles staat er in.

Niks is afgestemd op jouw drukke levensstijl,  je gewicht, je leeftijd, je mate van beweging en je werkzaamheden. We zoeken oplossingen die ons zo min mogelijk energie kosten en daarin willen we onze balans vinden.  Gek hè, dat dat niet lukt!

 

Balans vinden

Balans vind je wanneer jij je prioriteiten helder hebt. Je gezin, je baas, je familie en vrienden , je probeert aan ieders verwachtingen te voldoen. Maar waar ben JIJ in dit plaatje? Waar is je me-time? Wat doe jij waardoor JIJ gelukkig bent?

Wees af en toe ‘egoïstisch’ en zeg NEE tegen extra werk of een uitnodiging. Wanneer jij jouw balans vindt, gaat je omgeving je leuker vinden omdat jij beter in je vel zit. Omdat jij meer energie hebt om extra drukte op de werkvloer aan te kunnen.

Wij zorgen samen met jou voor meer balans. Het enige dat wij van jou vragen, is een klein beetje tijd en prioriteit. Want als jij niet voor jezelf zorgt, wie zorgt er dan voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge