5 x zomerse waterdrankjes

5 x zomerse water drankjes

Herken je de strijd? Gezond willen eten en drinken, maar ook zin in iets met een lekker smaakje? Dan is dit misschien iets voor jou: 5 x zomerse waterdrankjes. Water met een smaakje, dus minder saai. Variëren kun je natuurlijk eindeloos! Hier laat ik mijn favoriete smaakjes zien. Met een zomerse fotoshop kom je al lekker in zomerse sferen. Nu maar hopen dat we tijdens het nuttigen van de zomerse drankjes ook zomerse dagen mogen beleven.

 

 

5 x zomerse water drankjesCitroen munt water

Een echte klassieker. Citroen en munt geven een lekkere fris zure smaak aan je drankje, ideaal voor de warme dagen. Ben je geen fan van munt, dan laat je die lekker weg!

 

 

 

5 x zomerse water drankjesFrambozen water

Ja, het is zeer simpel. Eigenlijk kun je alles in je water doen zodat het een beetje een smaak afgeeft. Je zult zien dat je water ook de kleur van je fruitsoort krijgt. Echte natuurlijke (maar minder sterke) ranja. Wil je echt verkoelend? Neem dan bevroren frambozen. Ze zijn te vinden in het vriesvak van je supermarkt.

 

 

 

5 x zomerse water drankjesKomkommerwater

Heerlijk fris komkommerwater heeft een milde, zachte smaak. Ik heb een komkommer in de lengte doorgesneden en er vanuit de binnenkant met een kaasschaaf plakjes afgesneden. Daarna heb ik ze opgerold en vastgezet met een prikker. Leuk voor als je gasten over de vloer krijgt!

 

 

 

5 x zomerse water drankjesKomkommerwater met munt

Zoals ik al eerder aangaf, je kunt blijven variëren. Doe hetzelfde als hierboven beschreven , maar voeg muntblaadjes toe.

 

 

 

 

5 x zomerse water drankjesWater met bevroren blauwe bessen

Zeg eerlijk, het ziet er super snoezig uit! Ooit heb ik van een lief vriendinnetje een ijsblokjesvorm van hartjes gekregen. Deze heb ik gebruikt voor mijn watertje met bevroren blauwe bessen. De blauwe bessen zijn in het ijsblokjesvorm gelegd en daarna is er het water aan toegevoegd. Een paar uur in de vriezer en je kunt je vrienden verassen met een schattig glaasje water!

 

Hoe maak jij je glaasje water spannender?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge